Snorklaajan odottamaton löytö – meressä kellui yli miljoonan euron kokaiinilasti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeita päätyy viranomaisten haltuun toisinaan odottamttomillakin tavoilla. Taannoin eräs meressä snorklaamassa ollut henkilö tuli vahingossa löytäneeksi valtavan kokaiinilastin.

Florida Keysin saarilla snorklaamassa ollut henkilö oli huomannut meressä isokokoisen paalin. Sen sisältä paljastui toisiinsa teipattuja epäilyttäviä paketteja. Snorklaaja ilmoitti löydöksestään poliisille.

Huumeet noudettiin merestä Yhdysvaltojen rajavartiolaitoksen agenttien toimesta. Viranomaisten mukaan kokaiinia sisältäneitä pakkauksia oli yhteensä 25 kappaletta, ja niiden yhteispaino oli 30 kiloa. Huumeiden arvo katukaupassa olisi ollut 1,5 miljoonaa dollaria, eli noin 1,2 miljoonaa euroa, uutisoi New York Post.