Drone-video hämmästyttää – et ole koskaan nähnyt keilahallia tällä tavoin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Drone-kamerat ovat mullistaneet videoiden kuvaamisen, sillä niiden ansiosta päästään helposti paikkoihin joiden saavuttaminen olisi muuten haastavaa. Lennokkikamerat mahdollistavat myös entistä huikeampia kamera-ajoja.

Viraalina levinnyt Right Up Our Alley -video osoittaa, minkälaista jälkeä taitavalla drone-kameran käytöllä voidaan saada aikaan. Siinä keilahalliin päästään tutustumaan miltei ennennäkkemättömällä tavalla. Video kuvattiin Yhdysvaltojen Minneapolisissa sijaitsevassa Bryant-Lake Bowl -keilahallissa.

Yhdellä otolla kuvattu video kuljettaa katsojat keilahallin syövereihin miltei huimaavallakin tavalla. Sky Candy Studios -yhtiön tuottaman videon ohjasi Anthony Jaska, ja dronea ohjasi Jay Byrd Christensen. Gizmodo-sivuston mukaan videon luomisessa ei käytetty lainkaan tietokonetehosteita, ja vain äänet lisättiin siihen jälkikäteen.