Anna Abreu rohkeassa kuvassa – takki auki ja ilman paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkiartisti Anna Abreu julkaisi äskettäin uuden singlensä 20 Ave Mariaa. Kappale sai lentävän lähdön, sillä se nousi saman tien esimerkiksi Spotifyn listan kärkikahinoihin ja myös musiikkivideo menestyy YouTubessa hyvin. Kaverikarimin ohjaaman musiikkivideon voit katsoa myös tämän artikkelin lopusta.

Nyt Anna poseeraa Instagramissa julkaistussa päivityksessä bleiserissä, jonka alla ei ole lainkaan paitaa. Näin ollen kuvassa päähuomio kiinnittyy väkisinkin naisellisen vartalon muotoihin.

Anna Abreu on ollut suomalaisten soittolistoilla vuodesta 2007 saakka, kun hän osallistui Idols-laulukilpailuun. Hän käyttää nykyään taiteilijanimeä ABREU, mutta hänen siviilinimensä on muuttunut avioliiton mukana Anna Heiskariksi. Hän täytti helmikuussa 31 vuotta.