Ashley Benson ei välitä kumppaninsa sukupuolesta: ”Rakastun ihmisiin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Ashley Benson on tullut monille tutuksi Valehtelevat Viettelijät -sarjasta. Nainen on ollut myös paljon otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi oltuaan suhteessa ensin huippumalli Cara Delevingneen ja sen jälkeen räppäri G-Eazyyn.

Ashley Benson on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan avoimesti, että häntä ei kiinnosta ihmisen sukupuoli silloin kun hän on ihastumassa henkilöön. Nainen on kertonut rakastuvansa ihmisiin sukupuoleen katsomatta. Hän on kuitenkin yrittänyt pitää ihmissuhteensa aina mahdollisimman pitkään poissa uutisotsikoista.

Ashley Benson seurusteli ensin kaksi vuotta Cara Delevingnen kanssa ja sen jälkeen yhdeksän kuukautta G-Eazyn kanssa. Naisen mielestä on tärkeää, että hänen rakkauselämänsä pysyy mahdollisimman yksityisenä. 31-vuotias tähti pitää suhteita enemmän pyhänä kun tärkeät hetket pysyvät vain kahdenkeskeisinä. Benson ei kuitenkaan voi vaikuttaa paparazzien nappaamiin kuviin, minkä vuoksi suhteista lopulta tulee aina julkisia ainakin osittain.