Eksynyt autovaras rysän päältä kiinni – kysyi poliisilta ajo-ohjeita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Toisinaan ihmiset jäävät kiinni rikoksista puhtaan huolimattomuutensa ansiosta. Juuri näin kävi eräälle autovarkaalle Yhdysvaltojen Chicagossa hänen kysyttyään suuntaohjeita väärässä tilanteessa väärältä taholta.

BP Amoco -huoltoaseman pihasta oli perjantai-iltapäivästä varastettu lukitsematta ja tyhjäkäynnille jätetty auto. Pian tämän jälkeen paikallinen poliisi oli tutkimassa autokolaria lähialueella, kun Lafayette Moore -niminen mies ajoi hänen vierelleen. Mies kysyi ohjeita moottoritielle ja poliisi neuvoi häntä.

Pian suuntaohjeiden antamisen jälkeen poliisi tajusi auton olleen täsmälleen samanlainen kuin se, joka oli juuri ilmoitettu kadonneeksi huoltoaseman pihasta. NBC-uutissivuston mukaan varastetulla autolla ajanut Lafayette Moore pidätettiin ilman välikohtauksia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.