Jymy-yllätys Big Brotherista – tiivis julkkiskausi alkaa jo toukokuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjojen ikoniksi vuosien varrella muodostunut Big Brother ei ole viime vuosina elänyt enää kulta-aikojaan, mutta alkava kevät voi tuoda siihen muutoksen. Jos edellinen kausi oli ohjelman historian tylsin, voi seuraava kausi olla jotain aivan muuta. Nelonen on nimittäin nyt paljastanut, että Big Brotherin julkkiskausi on luvassa jo alkavana keväänä toukokuussa.

Tuotantoyhtiön mukaan joukko vielä julkistamattomia julkkistähtiä astelee kokonaan uudistettuun Big Brother -taloon toukokuun alussa. Kausi kestää kolmen kuukauden sijaan vain kolme viikkoa, joten julkkiskausi tulee olemaan hektisempi kuin tavalliset. Esimerkiksi häätöjä nähdään lähes joka toinen päivä.

Realitysarjan kuvauspaikka vaihtuu Kalasataman Redistä, mutta vielä ei ole kerrottu mihin. Pääkaupunkiseudulla BB-talo tulee kuitenkin sijaitsemaan. Seuraava tavallinen Big Brother -tuotantokausi nähdään aikaisempien suunnitelmien mukaisesti ensi syksynä. Asukkaiden ja muun työryhmän terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita. Uusimpia viranomaisohjeita seurataan niin Nelonen Median kuin tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin toimesta.