Näitkö lapsen pahoinpitelyn Porin Sirkustorin lähellä? Poliisi odottaa tietojasi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Porin Sirkustorin lähistöllä tapahtui lapsen pahoinpitely 1. maaliskuuta iltakahdeksan jälkeen. Poliisi pyytää nyt kaikkia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä rikoksen selvittämiseksi.

– Poliisi haluaa tavoittaa erityisesti paikalle pysähtyneen naisen, joka tuli auttamaan pahoinpitelyn kohteeksi joutunutta lasta. Myös muita tapahtumapaikalla olleita silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä Porin poliisiin numeroon 02 954 17259 tai 050 456 4963.

Tekoa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Uhrin vammat eivät kuitenkaan ole hengenvaarallisia. Tekijät ovat poliisin tiedossa ja poliisi selvittää teon motiivia. Asian keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei kerro yksityiskohtaisempia tietoja asian osallisista tai rikoksen tekotavasta.