NHL-joukkueen kuvasta kohu – katsojille photoshopattiin maskit

Urheilu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NHL-joukkue Pittsburgh Penguins on julkaissut yleisökuvaa jäähallin katsomosta. Katsomossa on toteutettu määräysten mukaan turvavälejä ja kannattajat ovat pukeutuneet hengityssuojaimiin – ainakin siltä se kuvassa näyttää.

Totuus on toinen. Twitterissä julkaistussa kuvassa on osoitettu suuret kiitokset joukkueen faneille, jotka kannattavat Pittsburgh Penguins -joukkuetta vaikeista ajoista huolimatta. Kuva on osa valokuvaaja Jeanine Leechin ottamaa otosta.

Tarkempi tarkastelu on osoittanut, että katsomossa olevien fanien hengityssuojaimia on photoshopattu jälkikäteen. Joillakin ihmisillä ei ole maski edes kasvoilla alkuperäisessä otoksessa, kun se sosiaalisen median kuvassa on muokattu peittävämmäksi. Kuvasta on noussut kohu.