Koira ajoi autolla rakennuksen seinään – ei mikään tavallinen onnettomuus

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Wisconsinissa todistettiin taannoin auto-onnettomuutta, jonka aiheutti yllättävä taho. Jeep-merkkinen auto oli törmännyt rakennuksen seinään sen ohjaamossa olleen koiran ansiosta.

Autoilija oli pysäköinyt Jeepin huoltoaseman parkkipaikalle vieraillessaan leipomossa ja jättänyt australianpaimenkoiransa Callien sisään. Auto oli sillä välin törmännyt läheisen taidemuseon seinään. Viisivuotias koira oli ilmeisesti liikuttanut vaihdekeppiä, minkä seurauksena auto lähti liikkeelle.

Kukaan, Callie mukaanlukien, ei loukkaantunut onnettomuudessa. Pearl of Door County -museon omistaja totesi, ettei koiran ajaman Jeepin törmääminen rakennukseen ole aivan jokapäiväinen näky. ABC 2 -uutissivuston mukaan Callien omistaja on puolestaan todennut koiran ajokortin päätyneen hyllylle välikohtauksen vuoksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.