Poliisi ällistyi moottorikelkan kuljetuksesta: ”Älkää kokeilko tätä kotona”

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Isokokoisiakin esineitä yritetään toisinaan kuljettaa autojen mukana tavoilla, jotka voisivat johtaa vaarallisiin tilanteisiin. Nyt poliisi on joutunut Yhdysvaltojen Wisconsinissa puuttumaan räikeään tieturvallisuuden uhmaamiseen.

Paikallista valtatietä pitkin ajoi sunnuntai-iltapäivänä henkilöauto mukanaan moottorikelkka. Kelkka oli kiinnitetty ajoneuvon kattoon erittäin vaarallisella tavalla sivuuttain. Kuten arvata saattaa, ei kuljetustapa mennyt läpi viranomaisille.

– Älkää kokeilko tätä kotona. Maantiepoliisimme pysäyttivät tämän ajoneuvon sunnuntaina Polkin piirkunnassa, sillä kyseessä ei ollut turvallinen tapa kuljettaa moottorikelkkaa. Jos aiot kuljettaa välineitä tänä talvena, kehotamme tekemään niin turvallisesti peräkärryillä tai kuorma-autolla, poliisi twiittasi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.