Varastettu koira löysi kotiin – vietiin perheeltä 13 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karen Fox koki lastensa kanssa kauhun hetkiä 13 vuotta sitten kun punainen pakettiauto yllättäen pysähtyi heidän talonsa kohdalla ja tuntematon henkilö nappasi heidän pienen yorkshirenterrierinsä suoraan perheen omalta pihalta. Nyt koira on viimein löytänyt tiensä kotiin mikrosirunsa ansiosta.

Connor-niminen pieni yorkshirenterrieri varastettiin Karen Foxin perheeltä vuonna 2008 kun koira oli kolmevuotias. Karen yritti teini-ikäisen poikansa kanssa juosta auton perässä ja saada sitä pysähtymään, mutta varkaat ajoivat koira kyydissä tiehensä perään katsomatta.

Nyt 13 vuotta myöhemmin perhe sai yllättävän puhelun Nashvillen eläinsuojasta. Heidän hoiviinsa oli tuotu koira, joka paljastui mikrosirun löytymisen jälkeen Connoriksi. Karen oli hyvin onnellinen ja ihmeissään saadessaan kadonneen perheenjäsenensä takaisin kaikkien näiden vuosien jälkeen.

People-sivuston mukaan koiravanhus oli kotiin palatessaan ollut huonokuntoinen. Sen hampaat olivat vaurioituneet, koiralla oli kipeä jalka ja tulehtuneet silmät. Parhaat vuotensa elänyt lemmikki pääsi kuitenkin elämään vanhuusvuosiaan takaisin rakastavaan kotiinsa, jossa se oli tuntunut Karenin mukaan yhä muistavan tiensä eri paikkoihin.