Kourtney Kardashian rohkeassa asussa – rinnat eivät olleet pysyä piilossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian päätti taannoin esitellä sosiaalisessa mediassa 113 miljoonalle seuraajalleen näyttävää bikinivartaloaan. Kardashian julkaisi faniensa silmien iloksi kuvia, joissa hän poseerasi uima-altaan edustalla pikkuruisissa narubikineissä.

Tällä kerralla Kourtney Kardashian julkaisi peilin kautta otetun kuvan, jonka tähti on napannut itsestään kesken vaatesovituksen. Kuvassa 41-vuotias kaunotar poseeraa vaatehuoneessaan näyttävässä mustassa iltapuvussa, jonka yläosana toimii vain kaksi kangaskaistaletta. Kankaiden väliin jää iso aukko, joka paljastaa tähden rintavaon ja onnistuu vain juuri ja juuri peittämään Kardashianin rinnat.

Kourtney Kardashian on parin kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta 45-vuotiasta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta teki pari viikkoa sitten suhteestaan Instagramissa virallista julkaisemalla kuvan, jossa he pitivät toisiaan käsistään kiinni. Sen jälkeen Barker on säännöllisesti kommentoinut tuoreen tyttöystävänsä seksikkäitä somekuvia sydämillä ja hymiöillä.