Auton hevosvaroitus huvitti takana ajavaa – pystytkö katsomaan videon säikähtämättä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenteessä voi nähdä monenlaisia kuskeja, menopelejä ja tilanteita, jotka saavat aikaan erilaisia tunteita. Tällä kerralla videolla nähdään hyvin yllättävä tilanne, jossa kuski näyttää säikähtävän pahanpäiväisesti kesken ajamisen.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa kuskin edessä ajava auto kuljettaa hevosia. Auton takana lukee teksti: ”Varokaa hevosia”, mikä oli kirvoittanut kuskin tekemään hupaisan videon. Mies oli kuvannut edessä ajavan auton tekstiä, minkä jälkeen hän oli siirtänyt kameran oman autonsa kuskin puoleisen oven ikkunaan. Ikkunan takana näytti olevan hevonen.

Mies näyttää todella säikähtävän hevosta ja huudahtaa kovaäänisesti. Videon kuvauksessa mies kuitenkin paljastaa, että kyseessä ei ollut oikea hevonen vaan hän oli huumorimielessä lisännyt videoon Snapchat-sovelluksella hevostarran.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.