Hengenlähtö senttien päässä – motoristi ohitti täpärästi junan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Junaraiteita ylittäessä neuvotaan usein olemaan tarkkana, sillä raiteilla ajavan junan nopeuden saattaa helposti aliarvioida. Taannoin Indonesiassa seurattiin veret seisauttavaa hetkeä moottoripyöräilijän vältyttyä täpärästi hengenlähdöltä.

Nagregissa kuvatulla videolla nähdään motoristi, joka on ajamassa junaraiteiden läheisyydessä muuten hiljaisella tiellä. Raikaavista varoitussireeneistä huolimatta hän päättää lähteä ylittämään raiteita junan lähestyessä häntä.

Motoristi onnistuu väistämään kohti kiitävän junan erittäin täpärästi. Tilanteesta kuvattu video levisi nopeasti viraalina, ja ihmisiä kehotettiin välttämään olemasta yhtä uhkarohkeita kuin siinä nähtävä moottoripyöräilijä. Daily Mailin mukaan motoristia saattaa odottaa varomattomuudestaan kymmenien eurojen arvoinen sakkorangaistus ja pahimmillaan kolmen kuukauden vankilareissu.