Kuumimmat heppatytöt tiukoissa topeissa – Kardashianin siskokset vauhdissa jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös supermallina. Hänen rakkauselämänsä on viime aikoina saanut mukavan käänteen kun pitkään sinkkuna viihtynyt kaunotar vahvisti suhteensa koripalloilija Devin Bookeriin. Nyt Kendall on poseerannut isosiskonsa Kimin kanssa.

Kim Kardashian ja Kendall Jenner nähdään parhaillaan kuvasarjassa poseeraamassa heppatyttöinä Kendallin uuden tuoksun mainoskampanjassa. KKW Fragrancen tuoksu muistuttaa toivottavasti jotain muuta kuin hevosia, mutta ainakin kampanjan kuvat ovat tyylikkäitä.

Kendall Jenner on perheen julkkissisaruksista ainoa, jolla ei ole vielä lapsia. Hän on kuitenkin lehtitietojen mukaan alkanut jo haaveilemaan oman perheensä perustamisesta. Sisarusten lapset ja heidän kanssaan ajan viettäminen on vahvistanut naisen tunnetta siitä, että hän haluaa omia lapsia. 25-vuotias supermalli on alkanut tosissaan miettimään perheen perustamista ja kokee, että olisi jo pian valmis äidiksi. Jenner on seurustellut nyt noin puolen vuoden ajan Devin Bookerin kanssa, joten kenties malli pitääkin komeaa urheilijatähteä sopivana isäehdokkaana.