Mila Kunis on lähes tunnistamaton elokuvan narkkarina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet osaavat toisinaan yllättää käymällä läpi suuria muodonmuutoksia roolejaan varten. Nyt hämmästystä on herättänyt 70’s Show -sarjan myötä kuuluisuuteen nousseen Mila Kunisin silmiinnähden normaalista poikkeava ulkonäkö tulevassa elokuvassa.

Mila Kunis näyttelee Four Good Days -elokuvassa opiaateista riippuvaista Mollyä. Mollyn täytyy pysytellä kuvilla neljän päivän ajan saadakseen opioidiantagonistiruiskeen, jonka tarkoituksena on taistella riippuvuutta vastaan estämällä opioidien vaikutukset. Naisen pyrkimyksiä pysytellä erossa huumeista yrittää avustaa hänen Glenn Closen esittämä äitinsä.

Mila Kunis läpikävi Mollyn roolia varten melkoisen muodonmuutoksen näyttääkseen uskottavammin vieroitusoireiden kourissa olevaa huumeriippuvaista. Elokuva perustuu Washington Post -lehden artikkeliin How’s Amanda: A Story of Truth, Lies and an American Addiction. Yhdysvalloissa 30. huhtikuuta ensi-iltansa saavasta elokuvasta saadaan esimakua tuoreessa trailerissa.