Emily Ratajkowski julkaisi kuvia synnytyksestään – lähikuvia ponnistusten välissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski ilmoitti sosiaalisessa mediassa hetki sitten, että heidän perheeseensä on syntynyt pieni uusi tulokas. Nyt nainen on julkaissut synnytyksen aikana otettuja kuvia, joissa nähdään tähden kasvot lähikuvissa juuri ennen lapsen syntymää.

Emily Ratajkowski sai ensimmäisen lapsensa hänen miehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa 8. maaliskuuta. Nyt 29-vuotias supermalli julkaisi hänen Instagram-kanavallaan viiden kuvan kollaasin, jossa nähdään naisen kasvot synnytyksen aikana supistusten välissä. Kahdessa kuvassa nainen pitelee onnellisena vastasyntynyttä vauvaa sylissään.

Emily Ratajkowski on ilmoittanut, että he antoivat lapselleen nimeksi Sylvester Apollo Bear. Pariskunta ei ole kertonut julkisuuteen onko vauva tyttö vai poika, koska he haluavat kasvattaa lapsensa sukupuolineutraalissa ympäristössä, jossa lapsi saa itse kertoa oman sukupuolensa kun sen aika on.