Folke Rundqvist voitti Putouksen sketsihahmokilpailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkiohjelma Putous päättyi tänään vauhdikkaaseen finaalijaksoon, jossa vierailevana tähtenä nähtiin laulaja Antti Tuisku. Samalla jaksossa selvisi viimein myös Vuoden sketsihahmokilpailun voittaja.

Sketsihahmokilpailun finaaliin tänä vuonna selvisivät ruotsalainen tanssinopettaja Dennis Nylundin esittämä Folke Rungqvist ja Pilvi Hämäläisen esittämä Pönttö-koira. Voittajaksi valittiin lopulta yleisöäänestykseen jälkeen Folke.

Putouksen viimeisessä jaksossa Pönttö-koiran tarina päättyi siihen, että hän löysi itselleen kumppanin ja lähti matkoihinsa. Folke puolestaan esitti studiossa hurjan tanssinumeron ja löysi lopulta tanssiseuraa naapuristaan.

Kolmanneksi kilpailussa sijoittui viime viikolla pudonnut Heikki Rannan esittämä Lapin Patja. Vedonlyönnin asiantuntijat nimesivät Folke Rundqvistin kilpailun ennakkosuosikiksi jo heti tuotantokauden alussa.