Räppäri hiippaili luvatta Michael Jacksonin Neverland Ranchille – kuvasi siellä musiikkivideon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Michael Jacksonin Kaliforniassa sijaitseva Neverland Ranch -tila on ollut tyhjillään vuosien ajan tähden kuoleman jälkeen. Kartanoa ja sitä ympäröivää aluetta vartioidaan, mutta seikkailunhaluiset ihmiset ovat toisinaan onnistuneet hiippailemaan porttien sisäpuolella.

Nyt Neverland Ranchilla on kuvattu musiikkivideo. Yhdysvaltalainen räppäri Daeshard julkaisi hiljattain Youtubessa ulkopuolisilta suljetulla tilalla ikuistetun Hood (Neverland Ranch) -videon. TMZ-sivuston mukaan se kuvattiin ilman tontin omistajien tai vartijoiden lupaa.

Daeshard oli kahden muun henkilön kanssa hiippaillut Neverland Ranchin aitojen sisäpuolelle kolmen GoPro-kameran ja iPhonen kanssa 23. heinäkuuta. Vartijat olivat pysäyttäneet miehet, mutta eivät hälyttäneet poliiseja paikalle poistettuaan kuvatun materiaalin kameroista. Daeshard ja videon kuvaajat olivat kuitenkin mitä ilmeisimmin onnistuneet pimittämään osan taltioidusta materiaalista vartijoilta.