Shokkipaljastus: Honey Boo Boon äiti käytti huumeisiin vuodessa lähes miljoonan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boo -lapsimissin äiti June ”Mama June” Shannon veti viime vuosina koko elämänsä ja ulkonäkösaavutuksensa vessanpöntöstä alas sorruttuaan huumausaineiden käyttöön. Hän myi talonsa, menetti lapsensa ja lihoi hurjasti.

Vyyhti alkoi purkautua, kun hänet pidätettiin huumausaineiden hallussapidosta. Mama June on nyt tunnustanut, että käytti metamfetamiinia satunnaisesti ennen vuotta 2015. Pari vuota myöhemmin hän aloitti kokaiinin käytön. Ajankohta on sama, kun hän laihtui rajusti lihavuusleikkauksen avulla. Kun hän tapasi Geno Doak -nimisen poikaystävän, alkoi raju huumeiden käyttö.

– Sanoisin, että viime vuonna meidän molempien addiktio tuli maksamaan yhteensä 900.000 dollaria. Hakeuduin terapiaan, kun tililläni oli vajaa kaksi dollaria, oman Mama June: Road to Redemption -realityohjelman saanut nainen kertoo.

Hän on elänyt päihteettömästi yhteensä 14 kuukautta. Vaikka nainen on lihonut suuren muodonmuutoksen jälkeen, keskittyy nyt hän elämänlaatuunsa eikä pelkästään ulkonäköön. Hän haluaa ennen kaikkea paremman suhteen lapsiinsa, jotka eivät tällä hetkellä puhu äidilleen.

Amerikkalaisen Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boo -lapsimissin äiti June ”Mama June” Shannon laihtui taannoin 130 kiloa From Not to Hot -ohjelmassa. Hänelle tehtiin vaativia kauneusleikkauksia ja suuri ulkonäkömuutos poiki rahakkaita sopimuksia viihdealalla.