Britney Spears sekoilee videolla: ”Olen suudellut Madonnan kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Britney Spears ei voi hyvin. Sen näkee naisen sosiaalisen median videoilta, kuten vastikään julkaistulta taltioinnilta. Hän on videolla epäsiisti ja levoton.

Britney Spears vastaa videolla fanien lähettämiin kysymyksiin ja kertoo, että hänen unelmiensa auto on Bentley. Hän myös paljastaa kaatuneensa esiintymislavalla. Naisen puhe värisee ja hän heiluu hermostuneesti edestakaisin. Viimeinen vastaus lopettaa videon.

– Olenko suudellut koskaan tyttöä? Kyllä, ja hän on Madonna.

Fanit ovat huolissaan, eikä kukaan usko, että kysymyksiä on edes esitetty Britneylle oikeasti. Naisesta huolestuneet netinkäyttäjät ovat sanoneet, että ainoa asia mihin he haluaisivat vastauksen on se, onko laulaja kunnossa. Hän kävi viime vuonna läpi valtavaa oikeustaistelua oikeuksistaan ja omaisuudestaan.

https://www.instagram.com/p/CMVvd8RAsQk/