Mies vaati palkkarahojaan – pomo toimitti pihatielle 915 dollaria öljyttyinä penneinä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Georgiassa asuva perhe sai erikoisen yllätyksen omalle pihatielleen kun entinen työnantaja päätti toimittaa miehen viimeisen palkan pikkukolikoina. Tuohtunut pomo oli kaatanut entisen työntekijän pihaan 915 dollarin edestä pennejä, jotka olivat jonkinlaisen öljyn peitossa.

Andreas Flaten oli irtisanoutunut entisestä työstään Walker Luxury Autoworks -nimisessä yrityksessä oikean protokollan mukaisesti kirjallisen ilmoituksen kanssa. Irtisanoutumisaika olisi ollut kaksi viikkoa, jota Flaten oli valmis noudattamaan, mutta pomon piikitellessä päivittäin töissä miestä hänen perheestään ja hänen tyttärestään, Andreas Flaten päätti lopettaa työt viiden päivän jälkeen irtisanoutumisesta.

Lopputiliään Andreas Flaten oli joutunut pyytämään kuukausien ajan. Lopulta kolmen kuukauden jälkeen entinen pomo oli toimittanut 915 dollaria heidän talonsa pihatielle öljyttyinä penneinä. Miehen puoliso Olivia Oxley kuvasi omalle Instagram-kanavalleen kolikkokasaa ja kertoi sen olevan jälleen yksi todiste siitä, että entinen työnantaja oli surkea ihminen.