Täydellinen nainen kylpylän poreammeessa – asuvalinta pandemian mukaisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sonja Morgan on tullut monille tunnetuksi New Yorkin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Sarjassa alusta saakka mukana ollut 57-vuotias tähti muutti viime syksynä ulkonäköään radikaalisti käytyään kauneusleikkauksissa.

Sosiaalisessa mediassa kuhistiin juuri Luann de Lessepsin timmistä bikinivartalosta Meksikon lomalla otettujen kuvien perusteella. Nyt Sonja Morgan on halunnut esitellä myös omaa vartaloaan niukassa uima-asussa nautiskellessaan kylpylän poreammeesta.

Sonja Morgan esittelee kuvissaan uutta normaalia, joka on se, että hänen suosikkikylpylänsä poreammeessa on maskipakko. Morgan on kuitenkin onnellinen siitä, että kylpylät ovat jälleen avoinna, joten tähdellä ei ole valitettavaa.