Vitsistä tulee totta: Donald Trump perustaa oman sosiaalisen median palvelun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump sai virkakautensa päätteeksi porttikiellon lähes jokaiseen keskeiseen sosiaalisen median palveluun. Trump on vihjaili nopeasti perustavansa oman yhteisöpalvelun. Nyt suunnitelma näyttää käyvän toteen.

Yhdysvaltojen entisen presidentti Donald Trumpin neuvonantaja Jason Miller on kertonut Fox Newsille, että miehen oma sosiaalinen media avataan yleisölle 2-3 kuukauden päästä. Uusi yhteisöpalvelu on Millerin mukaan täysin erilainen kuin aiemmt sosiaalisen median palvelut.

Trump on tavannut Floridan kartanossaan sosiaalisen median perustamiseen liittyvää väkeä. Miller kertoo alustan olevan iso ja keräävänsä kymmeniä miljoonia käyttäjiä. Trump sai porttikiellon väkivallan lietsomisen takia Twitteriin, Facebookiin, Instagramiin, Youtubeen ja Snapchatiin.