Huutokauppakeisari Aki Palsanmäeltä huonoja uutisia: ”Tämmöistä tämä on ja nyt kävi näin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huutokauppakeisari-ohjelmasta tutuksi tulleet Aki ja Heli Palsanmäki ovat monen muun suomalaisen yrittäjän tavoin joutunut kärsimään koronaviruksen pysäyttämästä Suomesta. Nyt pariskunta on tiedottanut, että uusia jaksoja ei päästä vieläkään kuvaamaan tai esittämään.

– Tärkeä tiedotus, rakkaat ystävät! Huomenna tiistaina 23.3. eivät ala uudet Huutis-jaksot, vaan tiistaisin kello 21 katsellaan kauden 13 uusintoja. Tämmöistä tämä on, ja nyt kävi näin. Pahoittelemme kovasti, pariskunta kirjoittaa Facebookissa.

Kerroimme aiemmin artikkelista, jonka mukaan Aki ja Heli Palsanmäki ovat eläneet viime kuukaudet puhtaasti säästöillä, koska rahaa ei ole tullut mistään. Aki oli suunnitellut jäävänsä eläkkeelle muutaman vuoden päästä. Hänen tarkoituksenaan oli muuttaa Hirvaskankaalta Espanjaan.

– Nyt eläkehaaveet ovat kaatuneet, sen voi sanoa, Aki myöntää.

Pariskunnalle myönnettiin viime keväänä Business Finlandin 100.000 euron koronatuki. He palauttivat summan, koska saivat liikaa arvosteluja sekä uhkauksia osakseen. Heidät uhattiin tappaa ja talo polttaa etuuden vuoksi.

https://www.facebook.com/suomenhuutokauppakeisari/photos/a.626319357394554/4533305090029275/?type=3