Jennifer Lopez on ikinuori – poseerasi kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tunnetuimpiin latinotähtiin lukeutuva Jennifer Lopez teki vuoden vaihteessa uuden aluevaltauksen. Näyttelijä ja poptähti lanseerasi oman ihnohoitotuotteisiin keskittyvän tuotesarjan, joka kantaa nimeä JLO Beauty.

Nyt 51-vuotias Jennifer Lopez on jälleen osoittanut sosiaalisessa mediassa, että hän kävisi helposti jopa parikymmentä vuotta nuoremmasta. Instagramissa jaetuissa otoksissa Lopez poseeraa niukassa mustassa topissa ja rei’itetyissä legginseissä.

Kuvissaan Jennifer Lopez esitteli DSW-kenkäkaupalle suunniteltua tuoretta korkokenkämallistoa. Lopez on ollut viime kuukausina otsikoissa myös tosenlaisissa merkeissä. Hänen epäiltiin taannoin mediassa eronneen kihlatustaan Alex Rodriguezista, mutta kuuluisa pariskunta itse kiisti huhut nopeasti.