Angelina Jolie väittää Brad Pittin pahoinpidelleen häntä – on valmis antamaan todisteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat tehneet eroaan vuosien ajan. Vuonna 2016 aviopari päätti erota, mutta huoltajuuskiista lapsista jatkuu edelleen. Joliella ja Pittillä on yhteensä kuusi lasta, Maddox, Zahara, Pax, Knox, Shiloh ja Vivienne.

Avioeroa hakiessa Angelina Jolie kertoi, että Brad Pitt oli käynyt käsiksi heidän poikaansa Maddoxiin yksityislennolla, mikä oli ollut naiselle viimeinen pisara. Nyt Angelina Jolie on kertonut huoltajuuskiistan loppuun viemiseksi, että Pitt on pahoinpidellyt heidän avioliittonsa aikana myös häntä.

Daily Mail -sivuston mukaan Angelina Jolie on valmistautunut tarjoamaan todisteita perheväkivallasta. Joliella ja lapsilla on tuoreen tiedon mukaan tarvittavat todisteet osoittamaan Brad Pittin väkivaltaisuus ja se, että hän on pahoinpidellyt Angelina Jolieta. Brad Pitt on ollut syytöksistä hyvin surullinen, mutta ei vielä toistaiseksi ole onnistunut osoittamaan syyttömyyttään.