Bethenny Frankelin nimettömässä jättisormus – yllätyskihlat poikaystävän kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on eronnut kaksi kertaa. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että nainen on antanut jälleen avioliitolle uuden mahdollisuuden nykyisen poikaystävänsä kanssa.

Bethenny Frankel on ollut reilun vuoden naimisissa Peter Sussmanin kanssa, josta nainen erosi vuonna 1997. Sen jälkeen tähti löysi uuden rakkauden pitkän etsiskelyn jälkeen ja meni naimisiin Jason Hoppyn kanssa vuonna 2010. Hoppysta ero oli hyvin vaikea ja likainen, minkä vuoksi Frankel vannoikin, että ei enää koskaan tulisi menemään naimisiin.

Nyt Bethenny Frankel on nähty julkisilla paikoilla iso kolmen miljoonan dollarin arvoinen timanttisormus vasemmassa nimettömässään. Daily Mail -sivuston mukaan Frankel on vastannut myöntävästi poikaystävänsä Paul Bernanin kosintaan.