Realitytähti syö oman istukkansa – maustetaan sitruunalla, pippurilla ja inkiväärillä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent sai juuri kihlattunsa elokuvatuottaja Randall Emmettin kanssa esikoisensa. Lala Kent julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän piteli juuri syntynyttä tytärtä sylissään. Kuvan yhteydessä tähti ilmoitti, että he ovat antaneet tytölle nimeksi Ocean Kent Emmett.

Nyt 31-vuotias Lala Kent on kertonut sosiaalisessa mediassa syövänsä oman istukkansa. Lala Kent jakoi Instagram-tarinoissaan tekoprosessin, jonka avulla hänen istukastaan tehtiin nieltäviä värikkäitä kapseleita.

Lala Kentin istukka valmistettiin kypsäksi sitruunan, inkiväärin ja cayennepippurin kanssa. Kun istukka on kypsä, se laitettiin kuivumaan. Kuivana istukka jauhettiin hienoksi jauheeksi ja jauheella täytettiin värikkäät kapselit, jotka Lala Kent sai kotiin nautittavakseen. Tähden mukaan kapseleiden syöminen on jo hyvin lyhyessä ajassa auttanut hänen hormonitasapainoaan palautumaan ennalleen.

Istukan syöminen kuuluu joihinkin kulttuureihin, mutta Yhdysvalloissa siitä on tullut viime vuosien aikana etenkin julkkisten harrastama trendi. Oman istukan syömisen uskotaan parantavan tuoreen äidin hormonitasapainoa ja estävän synnytyksen jälkeisen masennuksen syntyä. Tätä ei ole kuitenkaan tieteellisesti voitu todistaa.

https://www.instagram.com/p/CMccHCqFGVC/

https://www.instagram.com/p/CMuiR9cliwp/

https://www.instagram.com/p/CJw-c35rZhu/