Ikea yhdisti tyynyn, makuupussin ja takin – hämmentävä lopputulos on Fältmal

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruotsalaisketju Ikea tunnetaan parhaiten huonekaluista, sisustusesineistä ja kodintarvikkeistaan. Nyt yhtiö on kuitenkin laajentanut omalla tavallaan myös ulkomuodin pariin yhdistämällä makuupussin, tyynyn ja takin yhdeksi tuotteeksi.

Erityisesti eräretkille suunnitellusta Fältmalista on moneksi. Se toimii suljetussa muodossaan tyynynä, ja avattuna makuupussina. Avatussa muodossa Fältmalia voi käyttää sen hihojen ansiosta jopa takkina.

Ikean Fältmal on valmistetty nylonista ja kierrätysmateriaalista. Vaikka tuote on tarkoitettu erityisesti eräkäyttöön, ei se sovellu käytettäväksi sateessa. Sosiaalisessa mediassa hämmentyneitä reaktioita kerännyt uutuustuote maksaa Ikean Suomen verkkokaupassa 24,99 euroa.