Jessica Alba paljasti miksi päätti lopettaa näyttelemisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessica Alba on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia Hollywood-kaunottaria. 39-vuotias nainen on näytellyt monissa menestyksekkäissä elokuvissa, joissa tähti on saanut hyvin keskeisen roolin ellei jopa pääroolia. Monet elokuvista ovat jääneet elämään niin pitkiksi ajoiksi, että harva on edes huomannut sitä, että tähti ei ole enää yli kymmeneen vuoteen ottanut elokuvarooleja vastaan.

Jessica Alba päätti 12 vuotta sitten, että hän tulee jättämään näyttelemisen taka-alalle. Esikoistyttären Honorin syntymä muutti naisen asenteen näyttelemistä kohtaan. ”Minua ei yksinkertaisesti enää kiinnostanut samalla tavalla kuin ennen”, Alba kommentoi näyttelemisen lopettamista People-sivuston mukaan.

Jessica Alba astui alas elokuvanäyttelemisestä ollessaan uransa huipulla. Hän halusi tehdä jotain merkityksellisempää, joka sallisi myös hänen viettää mahdollisimman paljon aikaa hänen lastensa kanssa. Tähti palasi taannoin hetkellisesti näyttelemisen pariin näytellessään L.A.’s Finest -televisiosarjassa kahden kauden verran. Sarjan viimeinen jakso nähtiin viime vuonna, minkä jälkeen Alba ei ole ottanut muita rooleja vastaan.