New Yorkin täydelliset naiset palaavat uudella tuotantokaudella – mukana myös yksi uusi tähti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin täydelliset naiset on todella suosittu realitysarja, jota seurataan ympäri maailman. Nyt sarjasta on kuvattu jälleen uusi tuotantokausi. 13. tuotantokauden ensimmäinen jakso nähdään Yhdysvalloissa 4. huhtikuuta.

Nyt tulevasta tuotantokaudesta on julkaistu ensimmäinen traileri, josta sarjan fanit voivat saada hieman esimakua siitä mitä on tulossa. Trailerissa nähdään myös uusi täydellinen nainen, Eboni K. Williams, joka liittyy naisten sekavaan joukkoon uutena kasvona.

Eboni on Bravo-kanavan mukaan ensimmäinen tummaihoinen nainen New Yorkin täydelliset naiset -tähtikaartissa, mistä kaunotar kokeekin suurta ylpeyttä. Trailerilla päästään näkemään miten kylmää kohtelua Eboni saa pitkään mukana olleelta Ramona Singeriltä, joka muistaa Ebonin nimen väärin ja kommentoi hänen olevan kotiapulainen.