Adam Levine esitteli uutta jättimäistä tatuointiaan: ”Kivuliain tapa hankkia rusketus”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen poptähti Adam Levine on viime aikoina muutellut tyyliään ja herättänyt etenkin omilla hiustyyleillään paljon keskustelua fanien keskuudessa. 42-vuotias laulaja tunnetaan myös näyttävistä tatuoinneistaan, joita mies hankkiikin jatkuvasti lisää.

Nyt Adam Levine esitteli hänen Instagram-kanavallaan uutta isoa tatuointia, joka hänelle tehtiin jalkaan. ”Kaikkein kivuliain tapa hankkia rusketus”, Levine vitsailee tatuoinnista, joka yltää nilkasta aina reiteen saakka ja on monilta osin täysin mustaksi väritetty.

Adam Levine käytti People-sivuston mukaan Nathan Kostechko -nimistä tatuoijaa oman tatuointinsa tekemiseen. Lähes koko jalan peittävän tatuoinnin tekemiseen meni yhteensä kolme päivää, joista viimeinen päivä oli kaikkien kivuliain. Kipu oli miehen mukaan kuitenkin sen arvoista, koska hän oli hyvin tyytyväinen lopputulokseen.

Instagram