Jessica Edström peppu pystyssä – vain naru biksujen alaosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on niittänyt jo useiden vuosien ajan kansainvälistä suosiota sosiaalisessa mediassa, ja viime kesän hän vietti Yhdysvaltojen sijaan Suomessa koronakriisin vuoksi. Kuvapäivityksiä tuli kuitenkin tuttuun tapaan, mutta sijaintina toimivat silmiähivelevät maisemat Merenkurkussa. Viime aikoina hänen kuviaan on ikuistettu someen eri puolilta maailmaa.

Tuoreimmissa kuvissaan Jessica kertoo kuviensa yhteydessä, että ne on ikuistettu Meksikon lomaparatiisi Tulumissa. Siellä suomalainen kaunotar on poseerannut muun muassa häviävän pienissä biksuissa, joiden alaosassa on vain narunpätkä. Toisessa päivityksessä hänet nähdään vaaleanpunaisissa biksuissa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.