Susanna Penttilä kuin elävä Barbie – tiimalasivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaateliikettä Helsingissä pyörittävä julkkiskaunotar Susanna Penttilä on ollut jo pitkään erittäin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja hänen kuvansa ovat ihastuttaneet jo pitään somettajia kautta maan. Äskettäin Susanna nähdään poseeraamassa kuntosalilla, jossa ei koronan vuoksi ollut kovinkaan suurta ruuhkaa, mutta nyt kurvikas kaunotar on ehtinyt kuvaamaan vartaloaan.

Somekaunottareksi hyvällä syyllä kutsuttava Susanna Penttilä nähdään tällä kertaa poseeraamassa niukassa asussa, joka korosti upeasti hänen täydellisyyttä hipovaa tiimalasivartaloaan. Pitkät sukat vain korostavat hänen valovuoden pitkiä sääriään.

Susanna Pentilällä on tällä hetkellä yksi vaateliike Helsingin Korkeavuorenkadulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan. Hänellä on 35.700 seuraajaa Instagramissa.