Nyt ollaan ajoissa! Tjäreborg myy jo kesän 2022 lomamatkoja

Matkailu · Stara.fi

Koronakriisi kurittaa parhaillaan matkailuajan yrityksiä historiallisella tavalla, mutta matkanjärjestäjät ovat edelleen aktiivisia. Nyt Tjäreborg on ilmoittanut avanneensa ennätysaikaisin varausmahdollisuuden kesän 2022 lomamatkoihin. Ensimmäisenä lomamatkavarauksia voi tehdä Välimeren alueen suosituimpiin kesälomakohteisiin ja suosituimpiin hotelleihin.

Alkuvaiheessa varattavissa ovat matkapaketit Mallorcalle, Kyprokselle, Turkkiin sekä Kreikan Kreetalle ja Rodokselle. Tarjonta täydentyy lähikuukausien aikana, ja kesän 2022 lomalentovalikoimaan on tulossa ainakin lisää Kreikan saaria sekä Kroatia, Bulgaria ja Madeira.

– Tuomme seuraavan kesän lomamatkat myyntiin tavallista aikaisemmin yksinkertaisesti siksi, että voimme havaita kysynnän kasvaneen. Ensi talven matkoja on varattu enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan, ja kiinnostus kesän matkoja kohtaan on suurta hieman epävarmasta tilanteesta huolimatta, kertoo Jessica Virtanen, Tjäreborgin maajohtaja.

– Pitkä tauko ulkomaan lomamatkailussa on mitä ilmeisimmin saanut suomalaisten matkakuumeen nousuun. Kaipuu aurinkoon ja rantahiekalle on suurta. Matkakassakin on ehtinyt karttua tauon aikana ja sitten kun matkaan taas päästään, ollaan valmiita panostamaan juuri omien toiveiden mukaiseen lomapakettiin. Ja silloinhan täytyy olla ajoissa liikkeellä, sanoo Virtanen.