Mountain Dew -reseptikirja pääsi testiin – mies söi juomaa sisältäviä ruokia 3 päivää

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaisia ruoanlaittokirjoja löytyy kauppojen hyllyiltä jo jokaiseen makuun ja ruokavalioon. Nyt Dakota Deady -niminen mies päätti ottaa haasteekseen tehdä kolmen päivän ajan vain ruokia, jotka sisälsivät Mountain Dew -virvoitusjuomaa.

Dakota sai käsiinsä Mountain Dew -keittokirjan, joka sisälsi jopa 96 reseptiä, joissa on käytetty maailmanlaajuisesti suosittua virvoitusjuomaa. Mies aloitti ensimmäisen päivänsä juomalla Mountain Dew -limsaa, minkä jälkeen hän valmisti Mountain Dew -pannukakkuja.

Kolmen päivän ajan jokaiseen Dakotan tekemään ateriaan tulee virvoitusjuoman ansiosta melkoinen määrä sokeria ja kofeiinia. Tämän lisäksi jokainen ruoka saa juomasta kirkkaan vihreän värin. Yksi miehen suosikkiresepteistä oli Mountain Dew -juomassa valmistetut uppomunat sekä juustolla täytetyt limsassa marinoidut chilipaprikat, joihin juoma miehen mukaan sopi parhaiten.