Mitä ihmettä? Näin helposti ammattilainen pääsee autoon ilman avainta

Autot · Tim Isokivi

Avainten unohtaminen auton lukittujen ovien taakse on helposti tapahtuva, mutta sitäkin ärsyttävämpi ongelma. Toisinaan niihin käsiksi pääsyyn ei vaikuta olevan muuta ratkaisua kuin auton ikkunan rikkominen. Tämä puolestaan näyttää epäilyttävältä ja tulee kalliiksi.

Viraalina levinneellä videolla eräs kanadalainen mies on joutunut hankalaan tilanteeseen. Hän on vahingossa lukinnut itsensä autonsa ulkopuolelle unohdettuaan avaimet sisälle. Ikkunan rikkomisen sijaan mies päätti turvautua ammattiapuun kutsumalla hinausauton kuljettajan paikalle.

Autoilijan yllätykseksi ammattilainen sai oven auki helpolla tavalla. Hinaajalla oli mukanaan varta vasten lukittujen ovien avaamiseen tarkoitettu apuväline, jolla se sujui käden käänteessä. Kaiken lisäksi oven avaaminen onnistui apuvälineillä vahingoittamatta ajoneuvoa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.