Heidi Klumin somepäivitys sekoitti miehet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, aloitti taannoin uransa mallina. Supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ tehtiin suoraan Vogue-lehdelle, ja sittemmin kysyntää poseerauksilla on riittänyt. Myös äiti poseeraa yhä sosiaalisessa medissa aktiivisesti.

Nyt Heidi Klum on poseerannut kevään kunniaksi upeassa somekuvassa, jossa hän peittää ylävartalonsa ja päänsä suuren hatun taakse. Silloin pääosaan nousee kiistatta biksupepppu, joka onkin saanut ansaitsemansa huomion sosiaalisen median seuraajiensa taholta.

– Aurinko näyttäytyi, pakarat näyttäytyivät, Heidi Klum kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Itsekin aikoinaan nuorena naisena mallin uransa aloittanut Heidi Klum muistuttaa ajoittain mistä Lenin hyvät geenit ovatkaan peräisin. 47-vuotias Klum julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän seisoi hyvässä ryhdissä pelkät korkokengät jalassaan. Matt Jonesin kuvaamassa vuonna 2001 otetussa kuvassa Heidi Klum esittelee ylpeänä omaa mallivartaloaan peittäen paljaat rintansa pelkästään toisen kätensä avulla.