Paketti hävisi mystisesti kodin ovelta – ovikellokamera paljasti söpön varkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Niin kutsutut kuistirosvot ovat yleinen ongelma erityisesti Yhdysvalloissa, jossa kuuririt jättävät paketit usein asiakkaiden kodin ulkopuolelle. Tilatut tuotteet saattavat päätyä asiakkaiden sijaan tilaisuutensa nähneiden varkaiden mukaan, mikäli niitä ei noudeta nopeasti oven edestä.

Texasin Dallasissa asuva uutistenlukija Jenny Anchondo oli viettämässä aviomiehensä kanssa staycationia, eli lomailemassa koronaturvallisesti omassa kotikaupungissaan. Eräänä yönä aviomies kertoi pakettivarkaan vierailleen heidän majapaikkanaan toimineen talon kuistilla. Ovikellokameran video paljasti asialla olleen valkoinen koira.

Daily Mailin mukaan Anchondo kertoi paketin sisältäneen meikki- ja ihonhoitotuotteita, jotka tuskin kiinnostivat koiraa erityisen paljon. Paketti löytyikin pureskeltuna talon läheisyydestä seuraavana päivänä. Anchondon mukaan pakettivarkauteen syyllistynyt valkoinen koira oli nähty kodin liepeillä jo välikohtausta ennen.