Kylie Jenner hikimärkänä videolla – aloitti viikon kunnon treenillä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikka-alalla miljoonien omaisuuden tehnyt Kylie Jenner on viime aikoina esitellyt sosiaalisessa mediassa näyttäviä asukuviaan, joissa tähti on pukeutunut tiukkoihin muotiluomuksiin. Normaalista linjastaan poiketen nainen on viihtynyt nyt myös hieman sporttisemmissa asuissa.

Kylie Jenner on kertonut aiemmin, että hän ei harrasta treenaamista ja itse asiassa vihaa kuntoilua. Nainen on kiittänyt aina hyvistä geeneistä ja nuoruudesta vartaloaan, mutta nyt Jenner näyttää kuitenkin ottaneen itseään niskasta kiinni ja aloittaneen urheilun.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään millaisella treenillä nainen aloittaa viikkonsa. Jenner kertoo myös kuvatekstissään, että hän ei koskaan jätä välistä maanantaisia treenejään. Jenner treenaa ystävänsä kanssa ja juoksee aluksi mäkeä ylös, minkä jälkeen kaverukset suuntaavat vielä omalle kuntosalille.