Poikaystävä hemmotteli romanttisella viikonlopulla – lähetti sitten naiselle laskun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen on pyytänyt tuntemattomien ihmisten mielipidettä Reddit-sivustolla tilanteeseen, joka hänellä tuli parisuhteessaan eteen. Naisen poikaystävä oli hemmotellut häntä viikonlopun kestävällä romanttisella lomalla, mutta lähettänyt siitä kuitenkin jälkikäteen laskun, mikä oli tyttöystävän mielestä ollut melko tökeröä.

Nainen oli Daily Mail -sivuston mukaan halunnut tietää mitä ihmiset ovat tilanteesta mieltä ja mitä he tekisivät hänen asemassaan. Naisen mukaan hän sai poikaystävältään viikonlopun jälkeen tarkasti eritellyn 167,99 dollarin laskun, joka kattaisi naisen osuuden kuluista.

Tyttöystävän mukaan he kummatkin ovat hyvin toimeentulevia ihmisiä eikä heillä ole rahan kanssa tiukkaa. Hän on aina tarjoutunut maksamaan treffeillä laskut puoliksi, mutta romanttisen viikonlopun jälkeen hänelle tullut lasku sai hänet kuitenkin sanattomaksi. Muut ihmiset ovat olleet samaa mieltä naisen kanssa siitä, että asiasta olisi pitänyt keskustella eikä lähettää jälkikäteen laskua.