IS: Mies ruiskutti siemennestettä myyjän päälle Orivedellä – asia eteni oikeuteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet vuosien saatossa siemennesteterroristeista, jotka ovat ruiskuttaneet ja ujuttaneet spermaansa naisten päälle tai esimerkiksi heidän käyttämäänsä kahvikuppiin. Yleensä nämä uutiset kantautuvat maailmalta.

Tällä kertaa samankaltainen tapahtuma on edennyt Pirkanmaan käräjöoikeuden käsiteltäväksi. Oriveden Tokmannilla asioinut miesasiakas oli ruiskuttanut siemennestettä myyjänä työskennelleen naisen päälle. Hän ruiskautti satsin lääkeruiskun avulla naisen farkkuihin.

Siemenneste oli miehen omaa tuotantoa. Hän väitti ruiskahdusta vahingoksi, koska oli selityksensä mukaan viemässä satsia tutkittavaksi työpaikalleen Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Oikeus ei niellyt selitystä, vaan määräsi miehen maksamaan naiselle korvauksia henkisistä kärsimyksistä yhteensä 800 euroa. Lisäksi hän joutui maksamaan 40 päiväsakkoa. Asiasta kertoi Ilta-Sanomat