Kuin kaksi marjaa! Beyonce ja tytär Blue Ivy yhteiskuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Beyonce on yksi maailman suosituimmista artisteista, joka teki juuri historiaa Grammy-gaalassa. Beyonce on palkittu Grammy-pystillä 28 kertaa, mikä tekee hänestä kaikkien aikojen eniten Grammy-palkintoja keränneeksi naiseksi ja laulajaksi. Viime aikoina tähti on kuitenkin keskittynyt enemmän perheeseensä ja vaatteiden suunnittelemiseen kuin musiikkiin.

Beyoncella on räppäri Jay Z:n kanssa kolme lasta, yhdeksänvuotias tytär Blue Ivy ja kolmevuotiaat kaksoset Rumi ja Sir Carter. Nyt harvemmin esittelee lapsiaan sosiaalisessa mediassa, mutta nyt tähti kuitenkin jakoi Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään sekä Blue Ivy että Rumi.

Kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa Beyonce poseeraa yhdessä Blue Ivyn kanssa. Äiti ja tytär kummatkin esittelevät pusuhuuliaan katsoessaan kameraan. Nainen on jakanut myös suloisen kuvan, jossa hän ihastelee meren rannalla aaltoja pienen Rumi-tyttärensä kanssa.