Karhuemo yritti saada pentujaan vilkkaan maantien yli – moni vanhempi voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan maanteille eksyy metsäneläimiä, jotka yrittävät onnistua ylittämään tien jäämättä auton alle. Tällä kerralla eräällä karhuemolla oli edessään melkoinen urakka kun se yritti saada neljää vilkasta ja melko omapäistä pentuaan vietyä vilkkaan maantien yli.

Connecticutissa Winstedin alueella autoilijat pääsivät todistamaan tilannetta, jossa karhuemo yritti liikkua pentujensa kanssa tien yli. Tehtävä ei ollut kovin helppo, koska pennut säntäilivät vuorotellen eri suuntiin. Juuri kun emo sai osan pennuista kuljetettua tien yli, toiset karkasivatkin jo omille teilleen.

YouTube-videolla nähdään miten kärsivällisesti autoilijat odottavat, että emo saa pentunsa tien yli. Karhu yrittää toimia ripeästi, mutta se ei ole helppoa. Moni neljän pienen lapsen vanhempi voi varmasti samaistua tähän tilanteeseen ja emon haasteisiin pitää koko pentueensa kasassa.