Perheenäidiltä nerokas niksi: Näin muste lähtee valkoisista vaatteista

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perthissä asuva perheenäiti Carolina McCauley on intohimoinen siivoamisen ja kodin puhtaana pitämisen suhteen. Naisella on monia ässiä hihassaan siivoamiseen liittyvissä asioissa, minkä vuoksi hän onkin alkanut jakamaan hyödyllisiä niksejään videoiden muodossa omalla TikTok-kanavallaan.

Tällä kerralla australialainen Carolina McCauley päätti jakaa etenkin lapsiperheille hyödyllisen niksin, jonka avulla kynien muste saadaan irtoamaan vaatteista. Etenkin valkoisiin vaatteisiin mustan värinen muste tuntuu tarraavan lopullisesti, mutta perheenäiti todistaa, että muutamilla useammista kodeistä löytyvillä tuotteilla muste saadaan irtoamaan.

TikTok-videon alussa nähdään miten nainen kirjoittaa paitaa mustalla kynällä tekstin. Sen jälkeen hän kaataa tekstin päälle käsien desinfiointiainetta ja hieroo sitä tekstiin sähköhammasharjalla. Seuraavaksi paita laitetaan pesuun ja pesurumpuun heitetään mukaan puoli mitallista ruokasoodaa. Pesukoneen huuhteluainekaukaloon nainen kaataa kunnon lorauksen etikkaa. Videon lopussa Carolina McCauley esittelee puhtaanvalkoista paitaa.

@carolina.mccauley

⭐️👚 The best way to remove Pen Ink from clothes 🖊✨ ##laundryhacks ##laundrytok ##howtoclean ##laundrytips ##homehacks

♬ Track Star – Mooski