TikTok-tähti kuoli tapaturmaisesti – puu kaatui auton päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TikTokin-videotähti Rochelle Hager on menehtynyt yllättäen erikoisessa onnettomuudessa. Nainen oli ajanut autollaan Yhdysvaltojen Farmingtonissa, kun puu kaatui auton päälle. Hän menehtyi välittömästi.

Alueella oli tapahtuman aikana myrsky. Rochelle Hagerin kihlattu Brittanie Lynn Ritchie on vahvistanut uutisen todeksi sosiaalisessa mediassa. TikTokiin @roeurboat3-nimimerkillä videoita julkaiseva Hager oli 31-vuotias.

Hän on myös huumeaddiktiosta toipunut ja pysynyt selvänä 10 vuotta. Hagerin ja Ritchien oli tarkoitus mennä naimisiin jo viime vuonna lokakuussa, mutta koronavirus muutti suunnitelmia. Häät siirtyivät ensi kesään, mutta kuolema muutti kaiken, New York Post uutisoi.

@roeurboat3

Here’s a draft she had. I’ll be posting her drafts, thank you for all your support Roe loves you so much. ##memory ##fyp ##rip ##flyhigh ##iloveyou

♬ original sound – BigBlizz