Tutkijat paljastivat – ihmiset voivat kehittyä myrkyllisiksi kuin käärmeet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten evoluutiota on tutkittu pitkään ja monia tutkijoita on kiinnostanut erityisesti se millaisia vaiheita kehityksessä on ollut ennen tätä päivää. Nyt Okinawan yliopistossa päätettiin tutkia kuitenkin sitä mihin ihmisten kehitys on menossa. Kävi ilmi, että ihmisistä voi tulla myrkyllisiä.

Daily Mail -sivusto kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan on saatu selville, että ihmisistä voi kehittyä myrkyllisiä. Tutkimukset osoittivat, että ihmisten sylkirauhaset voivat kehittyä siihen suuntaan, että ne muodostaisivat myrkyllistä sylkeä samaan tapaan kuin esimerkiksi käärmeet.

Tutkijat huomasivat, että ihmisillä on jo valmiiksi olemassa sellaiset sylkirauhaset, joiden ominaisuudet tukevat myös myrkyn muodostumista. Tutkimuksen mukaan ihmisten evoluutio voi olla menossa siihen suuntaan, että ihmisistä tulisi yhtä myrkyllisiä kuin käärmeistä.