Victoria’s Secret -malli julkaisi hellän imetyskuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai 11. helmikuuta esikoisensa hänen poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy Tominkin isoäidin nimestä.

Nyt 32-vuotias Elsa Hosk julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän kertoo jo palanneensa töihin. ”Äidin ensimmäinen päivä takaisin kuvauksissa ja katsokaa kuka tuli mukaan”, Hosk kommentoi kuvaansa, jossa hän imettää autossa Tuulikkia.

Elsa Hosk on kuluneen kuuden viikon aikana palautunut raskaudestaan lähes entisiin mittoihinsa takaisin, mikä on mahdollistanut myös nopean töihin paluun. Tähti haluaa kuitenkin vielä imettää säännöllisesti tytärtään, minkä vuoksi hän on halunnut ottaa vauvan mukaan kuvauksiin.