Matthew McConaughey haluaa Texasin kuvernööriksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Matthew McConaughey tunnetaan muun muassa elokuvista Magic Mike ja Dallas Buyes Club sekä tv-sarjasta True Detective. 1990-luvulta saakka uraa Hollywoodissa tehnyt tähti on nyt paljastanut uudet uratavoitteensa.

Matthew McConaughey kertoi CNBC-kanavan haastattelussa suunnittelevansa vakavissaan poliittista uraa. 51-vuotiaan tähden mukaan hän on valmis aloittamaan uuden kappaleen elämässään, ja hän uskoo että se voisi tapahtua jonkinlaisessa ihmisiä auttavan johtajan roolissa. McConaughey ei tosin vielä tiedä mikä kyseinen rooli tarkalleen olisi.

Matthe McConaughey on aikaisemminkin ilmaissut kiinnostuksensa poliittista uraa kohtaan. Tähden on tiedetty vihjailleen asettuvansa ehdolle Texasin osavaltion kuvernööriksi. Hän esimerkiksi kertoi harkitsevansa sitä vakavasti taannoisessa Jimmy Fallonin haastattelussa The Tonight Show -ohjelmassa.